Wij van MG Orlik Kassenbouw zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en beglazen van kassen, tuincentra, bedrijfsruiten en andere montage werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van tuincentra in het binnen en buitenland. Bij het renoveren gaan wij zorgvuldig te werk waardoor de werkzaamheden van de klant geen hinder van ons zal ervaren. MG Orlik Kassenbouw is een flexibele en klantgerichte organisatie die graag aan alle wensen van de klant wil voldoen. Hier streven we ten alle tijden naar toe. Wij werken met een enhousiast, gemotiveerd en zeer zorgvuldig team.

MG Orlik Kassenbouw is de specialist in het bouwen van alle soorten professionele kassen. Ons team van specialisten vertaalt uw wensen en doelstellingen naar een passend ontwerp. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de laatste ontwikkelingen op het gebied van constructie, lichtinval en energiebeheersing.
Wij realiseren nieuwbouwprojecten in binnen- en buitenland.
We gebruiken zowel nieuw als gebruikt materiaal om een kas op maat te realiseren. Ook kunnen we uw kas voorzien van zowel dek als gevelschermen.
Ook het onderhoud van uw kassen  is bij ons in goede handen.

Ons werk