MG ORLIK KASSENBOUW

KASSENBOUW | REPARATIE | SLOOP ONDERHOUD | RENOVATIE

Wij voorzien in al uw kassenbouw werkzaamheden.

Kijk hieronder voor al onze diensten.

Reparatie

Weersomstandigheden kunnen schade veroorzaken. Ook ten tijde van calamiteiten staan wij voor u klaar. Bij storm- en/of hagelschade zullen kwekers weer snel “dicht” moeten zijn.

Lees meer…

Sloop

Wilt u uw kas demonteren omdat u aan een nieuw project wilt beginnen of omdat u uw bedrijf beëindigd?
Het slopen van kassen is werk voor mensen die over veel ervaring beschikken.

Lees meer…

Onderhoud

Ook bij de beste kassen en constructies blijft onderhoud noodzakelijk.  Daarom heeft u bij  MG Orlik de zekerheid van service, het gehele jaar door.

Lees meer…

Renovatie

In diverse situaties is het niet mogelijk of noodzakelijk om een nieuwe kas te bouwen. Vaak is de bestaande locatie al ideaal maar is de kas gedateerd of aan renovatie toe.

Lees meer…

MG Orlik Kassenbouw

Wij van MG Orlik Kassenbouw zijn al jaren gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en beglazen van kassen, tuincentra, bedrijfsruiten en andere montage werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van tuincentra in het binnen en buitenland. Bij het renoveren gaan wij zorgvuldig te werk waardoor de werkzaamheden van de klant geen hinder van ons zal ervaren. MG Orlik Kassenbouw is een flexibele en klantgerichte organisatie die graag aan alle wensen van de klant wil voldoen. Hier streven we ten alle tijden naar toe. Wij werken met een enhousiast, gemotiveerd en zeer zorgvuldig team.

Lees meer…

Te Koop

Op zoek naar een kas? Er zijn veel verschillende types en maten. Wij van MG Orlik Kassenbouw beschikken over alles wat u zoekt.

Het transport

Het restmateriaal dat van de kas overblijft voeren wij zelf af. Hier heeft de opdrachtgever verder geen omkijken naar. Dit zullen wij met veel zorgvuldigheid van u overnemen. Ook in dit proces zullen wij ervoor zorgen dat de overlast beperkt is.

Ons werk